Forever

Forevertvål  Forever Propolis Forever Moisturizing lotion  Forever Aloe LipsForever Aloe Gelly

Jag är återförsäljare för Forever Livings Aloe vera-produkter. Här ovan ser du några av favoriterna!

Aloe vera är en suckulent växt, som trivs på sydliga breddgrader. I bladen finns en trögflytande gelé som mest består av vatten, men även små mängder av en rad viktiga vitaminer och mineraler. Det är en grönsak, som är släkt med vitlök och sparris.

Aloe vera innehåller också ett stort antal växtkemikalier, som genom att samverka med näringsämnen i mage och tarm ger positiva effekter. Vårt immunförsvar sitter till största delen i magen och därför är det viktigt att den mår så bra som möjligt.

En daglig dos Aloe vera håller magens slemhinna i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från maten och motverkar för sur miljö i magen. Att Aloe vera också är bra för huden är känt sedan många år.

Aloe veran i Forevers produkter är ekologiskt odlad och helt ren. Inga produkter har blivit testade på djur.

Alla Forevers produkter har 90 dagars nöjd kund-garanti! Det innebär att du kan använda en produkt tills den tar slut och sedan lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd! Vilken annan butik erbjuder det?

Jag har en del favoritprodukter hemma, såsom Aloe Vera Gelly som är bra mot t ex brännsår, solsveda, insektsbett,  mm. Aloe Lips som är bra för både läpparna och om det händer något när man är ute någonstans,  t ex om man bränner sig på en nässla eller får skoskav. Jag har även en underbar Moisturizer, fuktkräm, som du kan använda på hela kroppen. Den har en mild och skön doft. En annan favorit är Propolis Crème, som är helt vattenfri och fungerar som en välgörande salva. Den är särskilt skön på vintern när man får nariga kinder och läppar och torra händer och fötter. 

Det finns även drickbar Aloe Vera att beställa. De finns i enlitersförpackningar i fyra olika smaker, naturell, Berry Nectar och Peach och Mango. Jag brukar själv dricka ett eller två snapsglas naturell aloe vera om dagen.

VÄLKOMMEN!

aloe vera