BYAS

Nu finns även en skön ansiktsbehandling på Helenas Händer! Välkommen att boka detta! Du får som introduktionserbjudande en behandling för 300:- (ord pris 600:-). BYAS rekommenderar fyra behandlingar inom 2-3 veckor för bäst resultat. Därefter kan man ta en behandling när man känner att man vill eller behöver.

Behandlingen görs med hjälp av Wellstars BYAS-produkter. (Bionic Youth Activating System). Det är en teknik utvecklad i Tyskland och är relativt nytt i Sverige. Det finns endast några hundra terapeuter i landet idag.

BYAS är en teknik som föryngrar och ger huden djup återfuktning. Två serum (detox och näring) som innehåller röda och bruna alger, masseras ner i huden genom olika tekniker. Först gör vi en fuktmätning, som mäter fukthalten i % djupt nere i huden. Därefter använder jag BYAS Face Lifter som jobbar med jontoforesteknik, elektrisk muskelstimulering  radiofrekvens och mikrovibration. Face Liftern är patenterad Multi-Synchronous Technology™, med fyra teknologier samlade för första gången i en kombinerad handenhet. Denna teknik har använts hos hudkliniker och hudläkare världen över med mycket goda resultat i flera år. Serumen rengör först på djupet med hjälp handenheten. Därefter tillsätter den fukt på djupet, lyfter och stretchar huden. Som avslutning lägger jag på en skön dagkräm som också innehåller röda och bruna alger. OBS! Om du är extremt allergisk mot skaldjur, bör du INTE ta denna behandling!

Att vår hud åldras och vi får rynkor beror till stor del på ett ämne som heter hyaluronsyra. Vår kropp producerar hyaluronsyra tills vi är i 25-årsåldern. Därefter avtar produktionen. När vi är i 40-årsåldern är produktionen nere på ca 50% och vid 60 års ålder har vi endast ca 10% kvar.

Hyaluronsyrans två viktigaste egenskaper att den stimulerar kroppens egen produktion av kollagen och elastin, vilka är två viktiga substanser för att hålla vår hud elastisk och smidig. Hyaluronsyran binder väldigt mycket fukt, upp till tusen gånger sin egen vikt. Innehåller huden mycket hyaluronsyra är chansen alltså stor att man har en slät och fin hy utan rynkor (titta på ett barn). Tekniken är också verksam på problemhy som t ex acne.

BYAS är ett komplett system som gör att du på relativt kort tid kan se 10-15 år yngre ut.

Systemet består av:

Face liftern

Face liftern rengör och tillför hyaluronsyra, enligt ovan.

En speciell hudvårdsserie

En unik hudvårdsserie som innehåller det speciella serumet, effektiva joniserande aktiva ingredienser som biomolekyler och organisk anti-åldrandeaktiv hyaluronsyra. Serien innehåller även en speciell gel som förbättrar Face lifterns effekt att bryta ned fett i fettcellerna.
Dag- och nattkrämen är baserad på röda och bruna alger.
Dina rynkor slätas ut naturligt, ansiktsmuskulaturen och även huden blir förbättrad.
Ditt ansikte blir format och små fettdepåer på kinder, haka och halsområdet bryts ner.
Du kommer att få en frisk, slätare och mer elastisk hud!

Move – Eye lifter

Eye liftern kombinerar en mycket effektiv, mikroprocessor kontrollerad av mikrovibrationsenheten med ren biomolekyler hyaluronserum, som är speciellt anpassad för den ömtåliga huden runt ögonen. Du får en pigg, fräsch känsla i området efteråt.

Samtliga produkter går att köpa via mig. Vill du ha din egen Face lifter? Eller din egen Eye lifter? Jag har också dag- och nattkrämerna som är underbart sköna. Är du också intresserad av att bli återförsäljare för BYAS? Kontakta mig!

Ansiktsbehandlingar

Prova en skön ansiktsbehandling!

Ansiktsbehanlingar Mölnlycke Wellness