Meny

Behandlingsmeny och priser

När du kommer till mig för första gången vill jag veta lite om din sjukdomshistoria, om du äter några mediciner, om du är gravid och om du har några skador i kroppen sedan förut. Jag anpassar mig helt efter dina behov och önskningar. Har du ett specifikt problem i kroppen eller känner du dig bara spänd? Jag ställer lite frågor och för en enkel journal där jag skriver ner vad jag har gjort. Vanligast är att jag mixar tekniker för ditt bästa.

Helkroppsmassage

60 minuter. Belöna dig själv med en riktigt skön genomknådning av hela din kropp. Jag går igenom rygg, sätesmuskler, ben, fötter, mage, armar, bröst och nacke. Eller så tar vi en timme där du har problem – du väljer!

Halvkroppsmassage

30 minuter. Här kan du välja om du vill ha över- eller underkropp masserad, eller specifika kroppsdelar som du har besvär i.

Ansiktsmassage

30 minuter. En skön massage av hela ansiktet och hårbotten. Underbart när man känner sig uppe i varv eller har svårt att koppla av.

Taktil behandling

60 minuter. Denna behandling är ypperlig om du känner dig stressad eller lider av utmattnings-depression. Den är också bra om du har svårt för att sova eller bara vill ha en underbar stund. Jag använder mycket olja och tar bara på det yttersta av din hud, ingen djupgående massage. Rygg, nacke, skalp, ansikte, armar och händer, mage, ben och fötter ingår.

Hot stone-massage

60 eller 90 minuter. En skön SPA-behandling med varma stenar som sätter igång cirkulationen ordentligt. Avslappnande, underbar behandling. Om du har hjärtsjukdom, hudsjukdom, cancer eller är gravid, ska du hoppa över denna behandling.

Regndroppsmassage

60-75 minuter.  Tekniken är utvecklad av amerikanen Gary Young under 1980-talet och är inspirerad av Lakota-indianernas medicinska kunskap. Regndroppstekniken har en förmåga att hjälpa till att mildra, förbättra och lindra spinala abnormiteter (t ex skolioser) och för att den bidrar till att kroppens vävnader kan rena sig från gifter och slaggprodukter. Det är också en härlig teknik för avslappning.

Man använder eteriska oljor längs med ryggraden och gör lätta fjäderstrykningar och andra sköna grepp på yttersta huden.  Jag börjar med fötterna och går därefter över till ryggen. När oljorna droppats och masserats ut, får du en varm handduk längs med hela ryggraden för att förstärka effekten. Den ligger på i ca 5 minuter. Därefter är det, som vanligt efter massage, viktigt att dricka mycket vatten.

De oljor som används är: Valor (en blandning av gran, rosenträ, blå renfana och frankincense i en bas av mandelolja), oregano, timjan, basilika, cypress, vintergröna, mejram, pepparmynta och aroma siez (en blandning av basilika, mejram, lavendel, pepparmynta och cypress). Oljorna har olika effekter på kroppen och är bra för olika tillstånd och besvär. De kan döda virus och bakterier, dämpa inflammation, stärka immunsystemet, lindra besvär i luftvägarna, slappna av spända muskler, minska besvär i matsmältningssystemet, lindra ledbesvär mm. Oljorna är 100 % rena och outspädda. De är några av de mest kraftfulla bekämpningsmedlen mot mikrober som mänskligheten känner till. De ger kroppen möjlighet att läka inifrån.

Koppning

Detta är en teknik som går ner i bindväven och jobbar med nervspänningar. Det är bra för dig som har t ex spända muskler, triggerpunkter eller senfästesinflammationer. Det funkar även bra på artros och reumatiska sjukdomar, men inte när du är i ett akut skov.  Jag lägger även in koppning i den vanliga klassiska massagen för att få ett bättre flöde och cirkulation i din kropp. Koppning används även som cellulitbehandling och kan även testas tidigt på året för att lindra pollenallergi i april-maj.

OBS! Om du är hjärtpatient, äter blodförtunnande eller har blödarsjuka, ska du INTE koppa dig!

Reiki

60 minuter. Reiki är en energibehandling från Japan som gör dig avslappnad och som hjälper din kropp att få igång sitt eget läkande. Jag håller mina händer strax ovanför och ibland på din kropp. Detta är en behandling där du behåller kläderna på.

Priser för behandling

Massage: 30 minuter: 350 kr, 60 minuter: 650 kr, 90 minuter: 875 kr.

Regndroppsmassage: 60-75 minuter: 850 kr (lite högre pris pga dyra oljor).

Hot stone-massage: 60 minuter: 700 kr, 90 minuter: 900 kr.

Reiki: 60 minuter: 650 kr.

Jag säljer presentkort också! Vill du ge bort en fin present eller julklapp – vad passar bättre än en skön behandling?

Jag tar emot kontant betalning, swish samt de vanligaste kredit-/betalkorten. Vill du hellre att jag fakturerar är detta inga problem. Jag tar även emot Actiway och Friskvårdskuponger om din arbetsgivare tillhandahåller detta.

Innan du går hem, får du ett stämpelkort av mig. Köper du 5 behandlingar får du 50% rabatt på den sjätte!

Varmt välkommen!