Meny

Behandlingsmeny och priser

När du kommer till mig för första gången vill jag veta lite om din sjukdomshistoria, om du äter några mediciner, om du är gravid och om du har några skador i kroppen sedan förut. Jag anpassar mig helt efter dina behov och önskningar. Har du ett specifikt problem i kroppen eller känner du dig bara spänd? Jag ställer lite frågor och för en enkel journal där jag skriver ner vad jag har gjort. Vanligast är att jag mixar tekniker för ditt bästa.

Helkroppsmassage

60 minuter. Belöna dig själv med en riktigt skön genomknådning av hela din kropp. Jag går igenom rygg, sätesmuskler, ben, fötter, mage, armar, bröst och nacke. Eller så tar vi en timme där du har problem – du väljer!

Halvkroppsmassage

30 minuter. Här kan du välja om du vill ha över- eller underkropp masserad, eller specifika kroppsdelar som du har besvär i.

Ansiktsmassage

30 minuter. En skön massage av hela ansiktet och hårbotten. Underbart när man känner sig uppe i varv eller har svårt att koppla av.

Taktil behandling

60 minuter. Denna behandling är ypperlig om du känner dig stressad eller lider av utmattningsdepression. Den är också bra om du har svårt för att sova eller bara vill ha en underbar stund. Jag använder mycket olja och tar bara på det yttersta av din hud, ingen djupgående massage. Rygg, nacke, skalp, ansikte, armar och händer, mage, ben och fötter ingår.

Hot stone-massage

60 eller 90 minuter. En skön SPA-behandling med varma stenar som sätter igång cirkulationen ordentligt. Avslappnande, underbar behandling. Om du har hjärtsjukdom, hudsjukdom, cancer eller är gravid, ska du hoppa över denna behandling.

Koppning

Detta är en teknik som går ner i bindväven och jobbar med nervspänningar. Det är bra för dig som har t ex spända muskler, triggerpunkter eller senfästesinflammationer. Det funkar även bra på artros och reumatiska sjukdomar, men inte när du är i ett akut skov.  Jag lägger in koppning i den vanliga klassiska massagen för att få ett bättre flöde och cirkulation i din kropp. Koppning används även som cellulitbehandling och kan även testas tidigt på året för att lindra pollenallergi i april-maj.

OBS! Om du är hjärtpatient, äter blodförtunnande eller har blödarsjuka, ska du INTE koppa dig!

Medicinsk laser (LLLT)

Våren 2021 köpte jag en medicinsk laser och gick en 3-stegsutbildning. Nu kan du också få behandling i detta! Medicinsk laser är en teknik som innebär att laserljuset går ner i cellerna och skyndar på läkningen inifrån,   t ex om man har inflammation eller värk i kroppen. Man kan använda lasern till allt, från tandlossning och acne till benbrott och diskbråck. Du kan få enbart medicinsk laser hos mig och då köper du ett paket för ditt specifika besvär. Det varierar lite hur ofta och hur länge man behöver behandling. Det beror på besväret och hur fort man läker. Kontakta mig så kommer vi fram till en lösning!

Priser för behandling

Ring eller maila för aktuella priser. Jag erbjuder 30, 60 eller 90-minutersbehandlingar. Du kan också se priserna när du bokar i BokaDirekt. Jag brukar justera upp priserna något ungefär vartannat år.

Jag säljer presentkort också! Vill du ge bort en fin present eller julklapp – vad passar bättre än en skön behandling?

Jag tar emot swish samt de vanligaste kredit-/betalkorten. Vill du hellre att jag fakturerar är detta inga problem. Jag tar även emot E-passi samt Hälsoresurs klippkort (i Hindås) om din arbetsgivare tillhandahåller detta.

Innan du går hem, får du ett stämpelkort av mig. Köper du 5 behandlingar får du 50% rabatt på den sjätte! (Gäller ej Hälsoresurs eller E-passi, då jag inte får fullt betalt av dessa).

Varmt välkommen!