NYHET! Ansiktsbehandlingar!

Jag har nu äntligen fått min Face lifter med BYAS-teknik från WellStar! Vill du prova på en ansiktsbehandling? Jag har just nu introduktionspris! 4 ggr för 1900:- (ord pris 3200:-). Vi rekommenderar att man tar 4 gånger i tät följd, inom ca 2 veckor, för ett bra resultat. Första gången får du får 300:-, andra och tredje gången till ord pris 800:- och fjärde gången gratis! Före- och efterfoto ingår.

Tekniken är djupgående. Den rengör och tillför fukt djupt nere i huden. Den tillför hyaluronsyra, som kroppen själv producerar, men som blir mindre och mindre ju äldre vi blir.

Du kan läsa mer om tekniken och produkterna under rubriken BYAS uppe i menyerna på denna hemsida.

Jag har även ögonpennor som man tar på den känsliga huden runt ögonen. Den och en jätteskön dag- och nattcrème kan du köpa hos mig. Vill du ha din egen Face lifter kan du köpa en sån också. Eller varför inte bli återförsäljare själv? Prata med mig så bokar vi ett möte!

VARMT VÄLKOMMEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *