Monthly Archives: November 2013

Öm…

Idag har jag själv fått behandling. Jag har ont i hela bröstkorgen efter 20-30 års spänningar i den. Nu har de börjat lossna och det gör superont att få tryck på dem. Där finns små, små elaka punkter som strålar ut lite överallt. 🙁 Men vi ska nog få ordning på det också! Det får nog bli lite Heat lotion på mig ikväll! Måste ju ta hand om mig också så jag kan ta hand om er! 🙂

 

Julklappstips!

Har du svårt att hitta på julklappar till dina nära och kära? Varför inte en skön massage? Jag har presentkort i valfri valör, 325:-, 600:- eller 800:-.

Jag rekommenderar också härliga aloe vera-produkter från Forever:

Forever Aloe GellyDetta är aloe vera-plantan på tub! Ren, ekologiskt odlad aloe vera, antiseptisk, mjuk och skön. Blanda den i din dagcrème, använd den på småsår, brännskador, insektsbett eller blanda den med Aloe Propolis Crème för en egen frisyrgelé. Gellyn kostar 191:-.

Många fler produkter finns, bl a ett skönt liniment som heter Heat lotion, deodorant, tvål, hudvårdsserier och smink.

Måndag morgon…

Hej! Nu är julmarknaden i Hindås över. Jag vill passa på att säga tack till alla som besökte mig där! Det var trevligt att träffa er! Det ska bli kul att få behandla er som bokade tider och er andra som fick broschyrer. Välkomna till mig!

Mina fötter känns lite trötta idag efter två dagars stående. Men jag är väldigt nöjd med min helg! 🙂